Η παραδοσιακή κατοικία Irene’s House διαθέτει όλες τις απαιτούμενες ανέσεις για να σας εξασφαλίσει μία άνετη και ευχάριστη διαμονή στο χωριό Όλυμπος. Αποτελείται από δύο open-space ορόφους, που επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα.

Στο ισόγειο βρίσκεται ο σουφάς, ο κοιτώνας του παραδοσιακού καρπάθικου  σπιτιού, που μπορεί να φιλοξενήσει 2–3 ενήλικες.  Στον ίδιο όροφο βρίσκεται το μπάνιο και το τζάκι.

Στον επάνω όροφο, βρίσκεται η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα,  η τραπεζαρία και το καθιστικό. Από τον επάνω όροφο έχετε επίσης πρόσβαση στο παραδοσιακό ξύλινο μπαλκόνι της κατοικίας, στο οποίο μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τη θέα του χωριού μαζί με πρωϊνό ή απογευματινό σας καφέ.

Επιγραμματικά οι παροχές  της κατοικίας είναι:

  • Κουζίνα: Πλήρως εξοπλισμένη. Περιλαμβάνει κουζίνα με κεραμικές εστίες και φούρνο, φούρνος μικροκυμάτων, μαγειρικά σκεύη, βραστήρα, ηλεκτρικό ψυγείο με κατάψυξη, καφετιέρα.
  • Μπάνιο : μπάνιο με ντουζ, σεσουάρ μαλλιών.
  • Πλυντήριο ρούχων :  Ναί.
  • Πρόσβαση στο Internet: Χρήση δημόσιου wi-fi δικτύου δωρεάν ή ασύρματο internet με κάρτα, κατόπιν συνεννόησης (με μικρή πρόσθετη χρέωση).
  • Parking : Διαθέσιμο δωρεάν δημοτικό parking στην είσοδο του χωριού. Στο χωριό δεν εισέρχεται αυτοκίνητο.

Κοντά στην κατοικία βρίσκονται παραδοσιακές ταβέρνες, καφενεία, και καταστήματα με παραδοσιακά είδη – δώρα. Σε μικρή απόσταση βρίσκονται και δύο mini-market.